LOGIN:
  • Schoonmaakwerk Hilversum | Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.
  • 1
  • 2
  • 3

Schoonmaakwerk Hilversum

Met het juiste aanbod voor schoonmaakwerk voor u in Hilversum weet u zeker dat u kunt beschikken over een meer dan kwalitatieve dienstverlening. De juiste partner die voor u professioneel schoonmaakt is natuurlijk de kern van de dienstverlening. Daar hoeft het niet mee op te houden. Of het nu gaat om zeer goed en klantgericht schoonmaakwerk voor in Hilversum of het aanbod aan aanverwante diensten, u bent er bij ons voor aan het juiste adres: Van der Aart, Schoonmaakwerk Hilversum B.V.

Wij zijn onderscheidend in dat wij u meerdere diverse, maar aanverwante diensten kunnen aanbieden. Tevens zijn wij onderscheidend in de kwaliteit van onze medewerkers. Wij hebben een bedrijfscultuur weten te ontwikkelen die aanmoedigt om te blijven leren en die bijdraagt aan de motivatie. Enthousiaste en betrokken medewerkers geven u de garantie op de hoogst haalbare kwaliteit in de door ons aangeboden dienstverlening.

Meer dan alleen schoonmaakwerk voor u in Hilversum

Een goed gereinigde en opgeruimde omgeving staat garant voor een omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen. Dit draagt bij aan de productiviteit van bijvoorbeeld een kantoor. Maar ook de horeca heeft er veel baat bij als het gaat om professioneel schoonmaakwerk. Niet alleen het schoonmaken zelf, ook het aanbod voor overige diensten kan het verschil betekenen in uw succes.

Wij hebben in de vele jaren dat we actief zijn geleerd dat er vaak een vraag is naar bijpassende diensten.

Voor bijvoorbeeld een bed & breakfast kunnen wij niet alleen op passende wijze schoonmaakwerk voor in Hilversum verzorgen. Ook een gastvrouw die de nodige charme geeft aan uw onderneming is mogelijk. Daar houdt het niet mee op. Een handyman, oftewel klusjesman, voert allerlei reparaties uit en zorgt ervoor dat u zich niet alleen in een goed gereinigd, maar ook goed onderhouden pand bevindt. Een huismeester is een ideale optie voor onder andere een VvE, kantorenpand en dergelijke. Deze zorgt er niet alleen voor dat alles goed onderhouden is, maar houdt ook een oogje in het zeil om toekomstige problemen te voorkomen.

Wij staan voor u klaar

Als het gaat om schoonmaakwerk voor u in Hilversum beschikt u bij ons over gemotiveerd en enthousiast personeel, een dienstverlening die breed genoeg is om ook aan uw wensen te voldoen en een garantie van een zeer hoge kwaliteit.

Het is vanzelfsprekend, maar wel belangrijk om te vermelden dat wij ook als het gaat om het schoonmaakwerk voor u in Hilversum werken naar uw wensen. Dit betekent dat we ook in deze u bijstaan met zeer veel mogelijkheden. Of het nu gaat om glas- en gevelreiniging, een initiële schoonmaak of zelfs het wassen van auto’s en boten, u kunt ervoor bij ons terecht.

Daarnaast leveren wij alles aan de industriële sector als het gaat om sanitaire producten en middelen.

Maak gerust een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken. Ook voor u staan we klaar.


Schoonmaakwerk Hilversum Schoonmaakwerk Hilversum Schoonmaakwerk Hilversum

Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.

Kobaltstraat 5a

1411AM Naarden

035 - 6919866

info@van-der-aart.nl

Aangesloten bij SIEV

Keurmerk SIEV