LOGIN:
  • Schoonmaakbedrijf Naarden | Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.
  • 1
  • 2
  • 3

Schoonmaakbedrijf Naarden

Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor u in Naarden dat meer voor u kan betekenen dan u misschien voor mogelijk zou houden. Als het u gaat om een dienstverlening waarvan u zeker weet dat er altijd kwaliteit wordt geleverd en dat als het nodig is ook meer werkzaamheden verricht kunnen worden dan het schoonmaken alleen zijn wij uw partner, Van der Aart, Schoonmaakbedrijf B.V.

Wij vinden dat kwalitatief schoonmaakwerk niet minder dan vanzelfsprekend is. Onze kracht ligt in de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden, maar ook in onze medewerkers. Wij hebben een bedrijfscultuur ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze medewerkers met plezier aan de slag gaan. Voor u betekent dat, onder andere, schoonmakers die gemotiveerd en betrokken zijn. De sfeer die binnen ons schoonmaakbedrijf voor u in Naarden heerst zorgt voor medewerkers die enthousiast en leergierig zijn, en dat ziet u in de kwaliteit van het werk.

Een schoonmaakbedrijf voor in Naarden dat meer kan waarmaken

De basis van onze dienstverlening is natuurlijk schoonmaken. Wij bieden onze diensten aan particulieren, bedrijven en natuurlijk de horeca, zoals een bed & breakfast. Een schone omgeving draagt bij aan een gevoel van welbehagen. In het bijzonder voor kantoren is het overduidelijk aangetoond dat als er gewerkt wordt in een schone omgeving, dit de productiviteit bevordert. Het gaat echter om meer dan alleen een schone omgeving. Het is vaak een opeenstapeling van kleine ongemakken die samen voor een groot ongemak kunnen zorgen.

Gaat het om meer incidentele klussen die nu eenmaal verholpen moeten worden, dan sturen wij onze handyman, oftewel klusjesman. Maar helemaal ideaal voor kantoren en bijvoorbeeld een VvE is de mogelijkheid die wij bieden voor een huismeester. Deze verhelpt niet alleen allerlei problemen, maar voorkomt ze ook.

Ook een gastvrouw kunnen wij als uw schoonmaakbedrijf in Naarden voor u regelen. Uw onderneming die klanten met open armen verwelkomt is een investering die zichzelf ruimschoots terugverdient. Meer dan slechts een schoonmaakbedrijf voor u in Naarden staan uw wensen bij ons centraal.

Ontdek de voordelen van hét schoonmaakbedrijf voor in Naarden

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een diverse, maar wel aanverwante dienstverlening, ook als het om schoonmaakwerk zelf gaat staan we u bij met zeer veel mogelijkheden. Booteigenaren kunnen dankzij ons altijd genieten van een boot die meer dan schoon is. Auto’s wassen kan evengoed door ons verzorgd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld het wagenpark van welk bedrijf dan ook.

Daarnaast leveren wij sanitaire schoonmaakmiddelen en producten zoals handdoekautomaten en disposables. Alles wat de industriële sector maar nodig heeft.

Wat zijn uw wensen? In een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om uw wensen te inventariseren. Aan de hand van deze informatie kunnen we u een passende dienstverlening aanbieden, waarbij u kunt uitgaan van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor u in Naarden. Neem contact op voor meer informatie.


Schoonmaakbedrijf Naarden Schoonmaakbedrijf Naarden Schoonmaakbedrijf Naarden

Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.

Kobaltstraat 5a

1411AM Naarden

035 - 6919866

info@van-der-aart.nl

Aangesloten bij SIEV

Keurmerk SIEV