LOGIN:
  • Schoonmaakbedrijf Amsterdam | Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.
  • 1
  • 2
  • 3

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Een schone werkplek wordt voor u verzorgd door Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V., het schoonmaakbedrijf voor Amsterdam. Een schone omgeving heeft voordelen voor zowel uw medewerkers als uw gasten. Dit komt uw bedrijf en dus ook u ten goede. Regelmatig schoonmaken zorgt voor een schone en hygiënische omgeving. Dit heeft een positief effect op de gezondheid van uw medewerkers. Een opgeruimde werkplek zorgt ervoor dat uw medewerkers de werkomgeving als prettig en rustig ervaren. Dit kan invloed hebben op de productiviteit van uw medewerkers. Een schoonmaakbedrijf voor Amsterdam of elders zorgt niet alleen voor een fijne omgeving voor uw medewerkers. Stel, u heeft een bedrijfspand in Amsterdam en u ontvangt regelmatig gasten. U kunt ervoor zorgen dat uw pand schoon en opgeruimd is door de diensten van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Dit zorgt voor een goede eerste indruk bij uw gasten en dit geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf.

Maatwerk door een schoonmaakbedrijf voor Amsterdam

Niet elk bedrijf is hetzelfde. Mogelijk is zelfs elke onderneming anders. Dit betekent ook dat elk bedrijf andere wensen en behoeftes heeft voor de schoonmaak. Voor openbare ruimtes zoals een winkelcentrum kan dat betekenen dat dagelijks of zelfs meerdere keren op een dag wordt schoongemaakt. Het is zelfs mogelijk dat een medewerker van Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V. gedurende de gehele dag voor de dienstverlening zorgt. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een huismeester. Het is ook mogelijk dat u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam zoekt voor alleen het wekelijks schoonmaken van uw pand, periodieke glasbewassing of gevelreiniging. Misschien bent u wel op zoek naar iemand die dagelijks het sanitair schoonmaakt. Omdat elke klant andere wensen heeft, is onze dienstverlening ook niet standaard. Onze dienstverlening begint met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen besproken worden. Hoe vaak de dienstverlening plaatsvindt, van welke diensten er gebruik gemaakt wordt of dat er alleen een afname is van professionele schoonmaakproducten zullen onderwerpen zijn in dat gesprek. Het pakket dat door ons aangeboden wordt zal op die wensen aansluiten. Het pakket kan uit diverse diensten bestaan, zoals het leveren van producten, dagelijks onderhoud, onderhoud van sanitair, vloeronderhoud, glas- en gevelreiniging en initiële schoonmaak.

Dienstverlening aan particulieren

Naast het schoonhouden van panden en kantoren voor bedrijven is Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V. ook thuis in het schoonmaken van uw woning. Als u in Amsterdam woont en zelf uw woning niet wilt of kunt schoonmaken is het mogelijk dit uit te besteden aan een schoonmaakbedrijf voor Amsterdam. Als u in uw woning een bed & breakfast heeft, kunt u de schoonmaak daarvan ook aan ons overlaten. Zo zorgt u ervoor dat elke gast altijd een schone kamer heeft. Informeer bij ons naar hoe de dienstverlening van Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V., het schoonmaakbedrijf voor Amsterdam, kan aansluiten op uw wensen.


Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.

Kobaltstraat 5a

1411AM Naarden

035 - 6919866

info@van-der-aart.nl

Aangesloten bij SIEV

Keurmerk SIEV