LOGIN:
  • Schoonmaakbedrijf Almere | Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.
  • 1
  • 2
  • 3

Schoonmaakbedrijf Almere

Door te kiezen voor het juiste schoonmaakbedrijf in Almere kunt u meer winst behalen dan slechts een schoon huis, kantoor of horecagelegenheid. Een zekerheid dat er niets minder dan de beste kwaliteit wordt geleverd zou een vanzelfsprekendheid moeten zijn. Maar het juiste schoonmaakbedrijf voor u in Almere kan meer betekenen dan alleen dat. Als het gaat om de juiste partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden, waarbij u gelijk aanverwante diensten worden aangeboden, zijn wij het adres voor u: Van der Aart, Schoonmaakbedrijf B.V.

Schoonmaakwerk is een vak op zich. Om tot een professioneel resultaat te komen hebben we een bedrijfscultuur ontwikkeld die garant staat voor gemotiveerde en leergierige medewerkers. Doordat zij met plezier aan de slag gaan weten wij en u zeker dat er altijd gestreefd wordt naar de beste kwaliteit. Dit is een essentieel onderdeel van onze kracht als hét schoonmaakbedrijf voor u in Almere. Maar zeker niet het enige.

Ontdek de kwaliteiten van ons schoonmaakbedrijf voor u in Almere

Onze dienstverlening staat open voor iedereen. Of u nu een bed & breakfast heeft, een kantorenpand of een particuliere woning, wij staan voor u klaar met meer diensten dan u misschien zou denken. Met ruim 14 jaar aan ervaring hebben wij geleerd dat de werkzaamheden die wij in eerste instantie aanboden vaak niet geheel antwoord gaven aan de wensen van onze klanten. Inmiddels bieden wij ook aanverwante diensten aan, die voor u het verschil kunnen betekenen.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf voor u in Almere ontdekt u bij ons het aanbod aan passende diensten.

Wij kunnen degenen zijn die voor u een huismeester regelen. Dit kan ideaal zijn voor kantoren, maar bijvoorbeeld ook voor een VvE. De huismeester zal zorgen voor de nodige reparaties en verhelpt niet alleen problemen, maar voorkomt ze ook. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gastvrouw, een handyman en onder andere onderhoudsprojecten.

Hoe mogen we u bijstaan?

Als het schoonmaakbedrijf voor u in Almere staan we klaar voor brede mogelijkheden, onder meer als het gaat om schoonmaakwerkzaamheden. Ook boten en auto’s kunnen wij voor u professioneel reinigen. Een initiële schoonmaak bij bijvoorbeeld de oplevering van een nieuwe woning of verhuizing is evengoed snel geregeld.

Daarnaast zijn wij leverancier van sanitaire schoonmaakmiddelen en toiletinrichtingen. Het gaat hier om producten die zeer effectief en milieuvriendelijk zijn.

Wij leveren in dit opzicht alles wat de industriële sector maar nodig heeft.

Wij staan voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. U als klant staat bij ons centraal. Ieder project begint dan ook met een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen duidelijk inventariseren. Op deze wijze kunnen wij u een mooie en duidelijke, vrijblijvende offerte bieden. Met andere woorden zijn wij ook voor u het schoonmaakbedrijf voor in Almere.


Schoonmaakbedrijf Almere Schoonmaakbedrijf Almere Schoonmaakbedrijf Almere

Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.

Kobaltstraat 5a

1411AM Naarden

035 - 6919866

info@van-der-aart.nl

Aangesloten bij SIEV

Keurmerk SIEV