LOGIN:
  • 1
  • 2
  • 3

Schoonmaak protocollen tijdens de 1,5 meter-economie

De schoonmaakprotocollen in de 1,5 meter economie zijn redelijk eenvoudig: ook in de schoonmaakbranche is 1,5 meter afstand de nieuwe norm. Voor ons als ervaren schoonmaakbedrijf betekent dit dat wij in samenwerking met u kunnen blijven zorgen voor de dienstverlening en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Schoonmaakprotocollen in de 1,5 meter economie handhaven, is vooral een kwestie van goede communicatie. Er zijn verschillende protocollen opgesteld, die elk voorzien in het werken in een bepaalde situatie of ruimte. In sommige situaties is het namelijk niet mogelijk om minimaal 1,5 meter afstand te houden, maar blijft goede schoonmaak desondanks cruciaal. Denk aan ziekenhuizen waarin coronapatiënten behandeld worden.

Bij veel van onze klanten is het mogelijk om 1,5 meter afstand te garanderen. Waarschijnlijk ook bij u. Wij bespreken dit van tevoren met u en leggen u uit hoe wij te werk gaan. Naast 1,5 meter afstand gelden er nog diverse andere protocollen. Deze zijn er allemaal op gericht om maximale veiligheid te waarborgen, verspreiding van het virus te voorkomen en ervoor te zorgen dat wij ondanks alles ons werk zo goed mogelijk kunnen blijven doen. Want schoonmaak is nu nog belangrijker dan voorheen.

Kunnen schoonmaakprotocollen in de 1,5 meter economie niet gehandhaafd worden?

Onze ervaring leert inmiddels dat schoonmaakprotocollen in de 1,5 meter economie vrijwel altijd gehandhaafd kunnen worden, zonder al te veel aanpassingen. Blijkt dit niet zo te zijn, dan gaan wij graag met u in overleg en op zoek naar mogelijkheden.

Mogelijkheden zijn er namelijk bijna altijd. Voeren wij bijvoorbeeld normaal gesproken werkzaamheden uit terwijl er werknemers, klanten of gasten in het pand zijn, dan kunnen wij in overleg kijken naar alternatieve tijden waarop wij schoonmaken. Wanneer er minder mensen in uw pand aanwezig zijn, is het eenvoudiger om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Wellicht is het zelfs mogelijk om (tijdelijk) buiten openingstijden schoon te maken, zodat dit probleem helemaal niet speelt. Ook kunnen wij in overleg schema’s maken voor bepaalde ruimtes, om zo drukte te omzeilen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij volgen de protocollen

1,5 Meter afstand bewaren is uiteraard niet de enige maatregel die tijdens deze coronacrisis genomen is. Van der Aart Schoonmaakbedrijf volgt alle schoonmaakprotocollen. Dit betekent dat onze medewerkers werken met handschoenen, wij extra vaak onze schoonmaakmiddelen reinigen en extra aandacht besteden aan het grondig reinigen van contactoppervlakken en sanitaire ruimtes.


Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.

Kobaltstraat 5a

1411AM Naarden

035 - 6919866

info@van-der-aart.nl

Aangesloten bij SIEV

Keurmerk SIEV