LOGIN:
  • Schoonmaakbedrijf Hilversum | Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.
  • 1
  • 2
  • 3

Schoonmaakbedrijf Hilversum

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor u in Hilversum, dan verwacht u natuurlijk dat er op professionele manier wordt schoongemaakt. De garantie dat er kwalitatief word schoongemaakt is toch niet het enige wat u mag verwachten. Als u de juiste keuze maakt voor uw schoonmaakbedrijf voor u in Hilversum, dan kunt u beschikken over gemotiveerde schoonmakers die streven naar uw tevredenheid en staan er zelfs opties open die u misschien niet voor mogelijk had gehouden. Die keuze zijn wij, Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.

Als het schoonmaakbedrijf voor u in Hilversum staan wij garant voor een zeer professionele aanpak, ongeacht de precieze ruimtes waar gereinigd moet worden. Daarnaast ontdekt u bij ons een aanbod aan aanverwante diensten dat u in meerdere opzichten het voordeel kan geven.

Het juiste schoonmaakbedrijf voor u in Hilversum

Het kan verkeren. Er wordt schoongemaakt en nu blijkt dat er tijdens de werkzaamheden hier en daar de nodige reparaties verricht kunnen worden. Bij veel schoonmaakbedrijven is het niet meer dan schoonmaken. Wij geven u echter ook de mogelijkheid voor een handyman, of in gewoon Nederlands een klusjesman. Slechts een voorbeeld van onze overige dienstverlening. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een gastvrouw en zelfs een huismeester kan via ons verzorgd worden. Of u nu een particuliere klant bent, VvE, bedrijf of een bed & breakfast, onze dienstverlening staat altijd klaar om aan uw wensen te voldoen.

Niet zomaar een schoonmaakbedrijf voor u in Hilversum dus.

Onze kracht en wat ons uitzonderlijk maakt is niet alleen dat we u meerdere diensten aanbieden. Wij hebben een bedrijfscultuur ontwikkeld die er aan bijdraagt dat onze medewerkers met plezier aan het werk gaan. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en betrokken. Dit betekent voor u dat ze ook uw schoonmaakwerkzaamheden enthousiast aanpakken en een persoonlijke verantwoordelijkheid voelen voor de kwaliteit die ze leveren. Wij zijn in ieder opzicht het juiste schoonmaakbedrijf voor u in Hilversum.

Hoe kunnen we u helpen?

Los van onze diverse dienstverlening geven we u ook als het aankomt op het schoonmaken alle ruimte om hier de juiste invulling aan te geven. Ook boten en zelfs auto’s kunnen wij voor u op efficiënte wijze reinigen. Daarnaast zijn wij voor de industriële sector leverancier van effectieve en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en producten.

Bij ons staat u centraal.

Wij leveren kwaliteit voor een goede prijs. Iedere nieuwe klant die wij mogen verwelkomen gaat eerst een persoonlijk gesprek met ons aan. In dit gesprek nemen we de tijd om uw wensen duidelijk te inventariseren. Daarnaast geven wij u waar nodig advies. Is duidelijk wat u nodig heeft, dan maken wij een mooie en vrijblijvende offerte voor u.

U bepaalt zelf welke werkzaamheden er gedaan moeten worden, en hoe vaak wij deze voor u uitvoeren. Als het schoonmaakbedrijf voor u in Hilversum staan we altijd voor u klaar.


Schoonmaakbedrijf Hilversum Schoonmaakbedrijf Hilversum Schoonmaakbedrijf Hilversum

Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.

Kobaltstraat 5a

1411AM Naarden

035 - 6919866

info@van-der-aart.nl

Aangesloten bij SIEV

Keurmerk SIEV