LOGIN:
  • 1
  • 2
  • 3

Over ons

Wij zijn in 23 jaar uitgegroeid tot een professionele en veelgevraagde dienstverlener. Onze organisatie richt zich hoofdzakelijk op onderhoud van kantoren, winkelpassages en overige objecten. Daarbij hanteren wij een flexibele, persoonlijke houding naar onze klanten. Per project brengen wij uw wensen nauwgezet in kaart en selecteren vervolgens de beste methode en mensen om de werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Betrokkenheid

Wij zijn persoonlijk betrokken bij elke klant of project. U vertrouwt ons uw pand toe, dus moet u ook op ons kunnen rekenen. Dat wij u die garantie kunnen geven heeft alles te maken met onze betrokkenheid. Dit ziet u ook terug in onze werkwijze en personeelsbeleid. De kwaliteit van onze dienstverlening is immers afhankelijk van de kwaliteit van onze mensen.

Mensenwerk

Wie bij Van der Aart Schoonmaakbedrijf b.v. werkt omarmt onze bedrijfscultuur. Onze teams bestaan uit gemotiveerde en leergierige medewerkers die plezier hebben en houden van hun werk. Dankzij ons gevarieerde dienstenpakket blijven de werkzaamheden ook gevarieerd. Onze medewerkers staan garant voor kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Werkwijze

Bij Van der Aart Schoonmaakbedrijf b.v. staat u als klant centraal. Na een persoonlijk gesprek en een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, scherp geprijsd en op maat. Na akkoord stellen wij het meest geschikte team samen dat wij uitgebreid informeren hoe zij voor u aan de slag gaan. Daarbij onderhouden wij regelmatig contact met u over de voortgang van de werkzaamheden. Zo bent u blijvend verzekerd van onze optimale dienstverlening.


Bekijk ons team

Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.

Kobaltstraat 5a

1411AM Naarden

035 - 6919866

info@van-der-aart.nl

Aangesloten bij SIEV

Keurmerk SIEV