Zo schoon heb je het nog nooit gezien!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welkom op de website van Van der Aart Schoonmaakbedrijf

14 jaar geleden zijn wij begonnen met Van der Aart Schoonmaakbedrijf b.v. en in 14 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor al uw schoonmaakwerk. Wij proberen ons in de branche te onderscheiden door per project samen met u een plan van aanpak op te stellen. Hiermee kunnen wij inspelen op uw persoonlijke wensen en kijken welke schoonmaakaanpak het beste voor u werkt. Wij willen een servicepartner zijn die een glasheldere prijs/kwaliteitsverhouding hanteert, goede service biedt en gemotiveerd en goed opgeleid personeel aanbiedt bij wie kwaliteit boven alles gaat.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de omgeving Hilversum, Almere, Utrecht of Naarden? Neem dan gerust contact met ons op. Gezamenlijk brengen wij uw wensen in kaart en stemmen vervolgens onze dienstverlening hierop af.

Glas- en gevelreiniging

Glas- en gevelonderhoud is mensenwerk. Lees verder

Referenties OFFLIMITS Communicatie

Als ondernemer wil ik me concentreren op de werkzaamheden van mijn bedrijf. Van dienstverleners verwacht ik dat zij hun afspraken nakomen en doen wat er is afgesproken. Lees verder

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goed en betrouwbaar personeel. Heb je ervaring in de schoonmaakbranche en interesse om ons team te komen versterken?
Lees verder